Juwenalia - 26 maja 2012

26 maja, Warszawa

Dodaj zdarzenie do kalendarza

Juwenalia - 26 maja 2012   Agrykola

26.05.2012, Agrykola, godz. 16.00.

Wstęp wolny!

26 maja, Agrykola, wstęp gratis.

Zagrają:
Alicetea
Junior Stress
Mesajah
Indios Bravos
Strachy na Lachy

Poza atrakcjami muzycznymi, nie zabraknie też strawy dla ciała i wszystkiego, czego potrzebuje student by się dobrze bawić.

Nie daj się przytłoczyć świadomością nadchodzącej sesji! Baw się, korzystaj z ciepłych majowych dni i imprez organizowanych przez ZSS UW i FUV!

Juwenalia - 26 maja 2012 - galeria:

Juwenalia - 26 maja 2012Juwenalia - 26 maja 2012Juwenalia - 26 maja 2012Juwenalia - 26 maja 2012Juwenalia - 26 maja 2012Juwenalia - 26 maja 2012Juwenalia - 26 maja 2012Juwenalia - 26 maja 2012

Agrykola:

Agrykola

Juwenalia - 26 maja 2012
na Youtube:

Juwenalia,26,maja,2012, Alacetea, Junior Stress, Mesajah, Indios Bravos, Strachy na Lachy, strachy na lachy chomikuj, koncert strachy na lachy, teksty